2018Wim- Wim situatie…
“We staan er klaar voor en hebben er zin in” zegt Jos Ramaker, huidig fractievoorzitter van Gemeentebelangen.
“Het bestuur heeft een dijk van een team gepresenteerd dat door de leden met applaus werd ontvangen. ‘Ik ben onder de indruk, met veel plezier ga ik deze kar trekken”, zegt hij als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. 
Na Jos Ramaker staat op nummer 2 nieuwbakken wethouder André Schuurman uit Nieuwleusen gevolgd door ervaren Dalfser raadslid Inge Haarman op 3. Op nummer 4 staat financiële man Herman Kleine Koerkamp uit Lemelerveld en op 5 Ingrid Kappert, m.n. sociaal domein, uit Oudleusen.
Huidig wethouder van financiën Ruud van Leeuwen staat op nummer 6.
Op nummer 7, 8 en 9 staan drie nieuwkomers,  Wim Pessink uit Nieuwleusen, manager bij het distributiecentrum van Jumbo en betrokken bij het verenigingsleven in Nieuwleusen.
Wim Dankelman uit Dalfsen, directeur bedrijfsvoering bij de van den Berg Groep,  o.a. bekend van de protestantse Diaconie en voorzitter van de Damito.
En wie kent Wim van Lenthe in Hoonhorst niet? o.a. van de Oranjevereniging, VV Hoonhorst, de Hoonhorster bazaar en Philadelphia in Nieuwleusen. In het dagelijks leven is hij verkoopadviseur/ vertegenwoordiger bij Plieger b.v.
Op de nummers 10 en 11 staan de huidige raadsleden Gerard Jutten uit Dalfsen en Hans Ellenbroek uit Lemelerveld, respectievelijk ruimtelijke ordening en sociaal domein.
Gemeentebelangen vindt het belangrijk om bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen met kandidaten die midden in de samenleving staan. Lokale mensen die allemaal enthousiast en bevlogen zijn en hun bijdrage willen leveren aan deze mooie gemeente Dalfsen.
Volgens Jolande Onderdijk, voorzitter van Gemeentebelangen staat er een stevig team van mensen met veel expertise op verschillende terreinen en dat zeer betrokken is in en rondom alle kernen van Dalfsen waarbij we er vanuit gaan dat de huidige wethouders André en Ruud hun plek mogen continueren in het college van B & W. De kieslijst wordt nog aangevuld met lijstduwers.

www.gewoonbetrokken.nl